Un echipaj de politisti rutieristi asigura paza unui autovehicul de transport valori bancare implicat intr-un accident produs, sambata dupa-amiaza, pe drumul national 56A, in perimetrul localitatii Izimsa.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Politiei Judetene (IPJ) Mehedinti, Lidia Viziru, a declarat pentru AGERPRES ca evenimentul s-a produs din cauza neacordarii de prioritate de catre soferul unui autoturism, imprejurare in care a intrat in coliziune cu mijlocul de transport valori.

"Doi dintre cei trei ocupanti ai acestui autovehicul au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta din Drobeta Turnu Severin. Celelalte victime au primit asistenta de la paramedicii SMURD", a afirmat Viziru.

La randul sau, purtatorul de cuvant al ISU Mehedinti, Raluca Tirca, a precizat pentru AGERPRES ca s-a actionat la locul accidentului cu doua ambulante de la Serviciul Judetean de Asistenta Mehedinti, un echipaj ASAS si altul SMURD, atat pentru acordarea ajutorului, cat si pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu.

Traficul rutier in zona este restrictionat si va reveni la normal dupa ce autovehiculele vor fi indepartate de pe carosabil, iar valorile bancare aflate in autovehicul avariat vor fi transferate transbordate in altul.