Aproximativ 40 de persoane dintr-un bloc din municipiul Constanta au fost evacuati, vineri seara, dupa ce un incendiu a izbucnit la un apartament situat la ultimul etaj, iar fumul a ajuns pe casa scarii, doua femei avand nevoie de ajutor medical dupa ce au suferit atacuri de panica, scrie news.ro.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitati sa intervina, vineri seara, la un apartament situat la al noualea eraj al unui bloc de pe strada Mircea cel Batran din municipiul Constanta, la fata locului deplasandu-se mai multe echipaje, dar si ambulante din partea Serviciului Judetean.

Pentru ca fumul a ajuns pe casa scarii, toti locatarii blocului, aproximativ 40 de persoane, au fost evacuate, printre care si o batrana de 90 de ani care era imobilizata la pat. Doua femei au suferit atacuri de panica si au primit asistenta din partea cadrelor medicale prezente la fata locului.

Incendiul, care a fost localizat in bucatarie, s-a extins in restul locuintei, fiind distruse mobilierul si aparatura electrocasnica.

Pompierii au reusit sa stinga focul, stabilind ca incendiul a fost provocat de un aragaz foarte vechi, care era defect.