O teava de apa sparta a provocat o umflatura serioasa a carosabilului pe Calea Victoriei din Bucuresti, chiar la intersectia cu bd. Elisabeta, in fata Cercului Militar. Imaginile filmate la fata locului arata cum autoturismele franeaza brusc in fata ridicaturii din carosabil.

Ridicatura din carosabil pe Calea VictorieiFoto: Hotnews

Din asfaltul crapat curge continuu apa. O echipa de interventie a ajuns la fata locului.

UPDATE Apa Nova: O avarie la reteaua de apa, provenita de la un bransament de irigatii / Interventia este planificata a se incheia pe parcursul acestei nopti

UPDATE Apa Nova: O avarie la reteaua de apa, provenita de la un bransament de irigatii

Apa Nova Bucuresti precizeaza intr-o informare remisa redactiei ca "la intersectia Calea Victoriei cu Regina Elisabeta exista o avarie la reteaua de apa, provenita de la un bransament de irigatii a spatiului verde din zona Cercului Militar National" si ca "acesta a cedat la darea in folosinta dupa perioada de iarna".

Potrivit sursei citate, echipele Apa Nova sunt deja la fata locului, lucrand la remedierea problemei, iar "interventia este planificata a se incheia pe parcursul acestei nopti".

"Lucrarea este semnalizata conform indicatiilor Politiei Rutiere, Primaria Municipiului Bucuresti fiind deja informata", mai arata Apa Nova.

Apa Nova aminteste si ca, in cursul acestei zile "pline", echipajele sale au fost solicitate si de RADET "pentru a-i ajuta in Piata Victoriei, unde o conducta RADET s-a spart si a inundat metroul, Apa Nova detinand un utilaj performant pentru astfel de interventii".

Sursa foto: Apa Nova