Un accident rutier in care au fost implicate patru autoturisme s-a produs, marti, la kilometrul 551 pe autostrada A1 Arad - Nadlac, la circa patru kilometri de localitatea Pecica, accidentul soldandu-se cu patru victime, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, George Plesca, citat de Agerpres.

"Carambolul s-a produs la patru kilometri de Pecica, spre Arad. La locul accidentului au fost trimise un echipaj de descarcerare, un echipaj de stingere cu spuma, echipajul SMURD de la Nadlac, un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta din substatia Pecica si un alt echipaj C2 de la Arad. De asemenea, a fost solicitat si elicopterul SMURD, de la Arad", a declarat George Plesca.

In urma carambolului au rezultat patru victime, una dintre ele aflandu-se in stare grava, fiind necesar sa fie transportata cu elicopterul SMURD la Timisoara: "In urma accidentului au rezultat patru victime. Una dintre acestea este in stare grava, comatoasa, motiv pentru care a fost preluata de elicopterul SMURD pentru a fi transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara. Celelalte trei victime, care erau ranite mai usor au fost transportate cu ambulantele la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad", a afirmat managerul general al SAJ Arad, Raveca Marioara Nicoara.

In aceeasi zona a autostrazii A1, cu o ora inainte de a se produce evenimentul a fost consemnat un alt accident, un autotren iesind de pe carosabil.