Guvernatorul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, Grigore Baboianu ii critica pe premierul Sorin Grindeanu si pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru faptul ca in loc sa promoveze pescuitul sportiv, s-au laudat cu zecile de stiuci capturate in Delta, potrivit Europa FM.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Ar fi putut sa arate captura, sa o pupe si sa ii dea drumul!", a declarat seful Rezervatiei, la emisiunea Lumea Europa FM.

La sfarsitul lunii martie, cu doar cateva zile inainte de inceperea perioadei de prohibitie, cei doi lideri s-au fotografiat cu stiucile uriase pescuite in Delta.

"Domnul premier si domnul presedinte al partidului (n.r. PSD) au avut acele permise de intrare in Delta Dunarii. M-as fi bucurat daca cei doi sau unul din ei aratand o stiuca de dimensiunile - este un trofeu! Nu poti sa-l lasi sa moara! Ar fi putut demonstrativ, sa o arate, sa o pupe, sa-i dea drumul in apa. Sa zica: 'Domnule, asa faceti in Delta Dunarii!'", a spus acesta.

UPDATE Liviu Dragnea a sustinut ca a dat drumul pestilor pe care i-a pescuit: "Am aratat captura, i-am dat drumul. Nu am pupat-o. Daca dl guvernator considera necesar poate sa-mi dea amenda", a spus acesta, intrebat cum comenteaza declaratiile guvernatorului Deltei.