Un barbat a fost arestat prin decizia Judecatoriei Constanta pentru santaj si violare a vietii private, dupa ce a pretins ca lucreaza la o agentie de modelling si a contactat mai multe tinere carora le-a cerut sa-i trimita pozele cu ele nud, iar dupa ce a primit fotografiile le-a cerut acestora sa intretina relatii sexuale cu el, amenintand ca in caz contrar va publica imaginile pe internet, transmite News.ro.

Potrivit politistilor, barbatul are 34 de ani si este din Constanta. El pretindea ca lucreaza la o agentie de modelling si contacta tinere carora le cerea sa-i trimita fotografii nud, iar dupa ce le primea le ameninta pe fete ca, daca nu intretin relatii sexuale cu el, pozele vor ajunge pe internet si vor fi vazute de familiile si prietenii lor.

O adolescenta in varsta de 16 ani din Ovidiu a facut plangere la Politie, iar oamenii legii au organizat un flagrant in zona Garii Constanta, ocazie cu care barbatul a fost prins.

De asemenea, anchetatorii au facut apoi o perchezitie domiciliara acasa la el, de unde au fost ridicate mai multe medii de stocare.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, iar sambata a fost prezentat Judecatoriei Constanta, care a decis arestarea preventiva a acestuia pe o perioada de 30 de zile pentru santaj si violare a vietii private.