Un calugar de 39 de ani din Comanesti, judetul Bacau, a murit, vineri dimineata, dupa ce a pierdut controlul asupra directiei pe drumul national 2 (E85) si s-a rasturnat cu masina pe un camp, la intrare in judetul Vrancea dinspre Buzau, informeaza News.ro.

Accidentul a avut loc, vineri dimineata, pe DN2 (E85), in zona localitatii Slobozia Bradului, la limita dintre judetele Vrancea si Buzau, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vrancea, Bogdan Toader.

La un moment dat, barbatul in varsta de 39 de ani, care conducea un Opel inmatriculat in Bacau si care se indrepta dinspre Buzau spre Focsani, a pierdut controlul asupra directiei, iar masina s-a rasturnat pe camp, intr-o zona cu vita de vie, lovind mai multi stalpi.

Barbatul, care era singur in autoturism, a ramas incarcerat in masina si a fost scos de ceilalti participanti la trafic, inainte de sosirea pompierilor de la Detasamentul Ramnicu Sarat, solicitati in zona, dar nu a supravietuit, conform sursei citate.