Cinci soferi au fost prinsi de politisti, in ultimele trei zile, circuland cu viteze de peste 180 de kilometri la ora, pe autostrazile A1 si A3, potrivit Politiei Romane, scrie News.ro. Duminica, politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale au depistat un tanar de 22 de ani care conducea cu viteza de 192 de kilometri pe ora, pe Autostrada A1, la kilometrul 43. Politistii l-au amendat cu 1.305 lei si i-au retinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Alti patru soferi care conduceau cu viteze peste limita legala, pe autostrazile A1 si A3, au fost depistati de politisti vineri si sambata. Acestia au fost amendati, iar permisul de conducere le-a fost suspendat pentru 90 de zile.

Astfel, vineri, politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A3 Turda - Bors, un barbat de 57 de ani, din Campia Turzii, conducand cu viteza de 183 de kilometri la ora, acesta fiind amendat cu 1.305 lei. Tot vineri, politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A1 Valcea - Deva, la kilometrul 256, o femeie de 27 de ani, din Sibiu, care conducea cu viteza de 186 de kilometri la ora si au amendat-o cu 2.900 de lei.