Un incendiu a izbucnit, in noaptea de vineri spre sambata, la sediul unei televiziuni din Brasov, pompierii reusind sa stinga focul dupa aproximativ o ora, anunta News.ro. Nicio persoana nu a fost ranita. Flacarile au cuprins fatada cladirii in care isi desfasoara activitatea o televiziune si o firma, iar din cauza vantului puternic focul s-a extins in scurt timp la acoperis.

Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale cu apa si spuma, fiind nevoiti sa ajunga la acoperis prin interiorul cladirii, deoarece deocamdata nu sunt dotati cu o scara de interventie la mare inaltime, desi au solicitat-o inca de acum doi ani.

"S-a reusit localizarea incendiului si lichidarea lui inainte ca acesta sa se extinda si la alte cladiri. A ars fatada cladirii pe o suprafata de 250 de metri patrati si acoperisul pe o suprafata de 20 de metri patrati. Cauza incendiului este in curs de stabilire. Nu au fost victime", a declarat Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvant la Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov.