Guvernul isi prezinta prioritatile legislative pentru actuala sesiune parlamentara / Printre ele: Legea vaccinarii si modificarea OUG privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice

de R.M.     HotNews.ro
Joi, 23 martie 2017, 20:19 Actualitate | Esenţial

 documente
(23 Mar 2017) PDF, 301KB
Guvernul si-a prezentat joi prioritatile legislative pentru actuala sesiune parlamentara, care includ modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, cu termen de finalizare mai 2017, dar si ratificarea Protocolului, semnat la Moscova, la 18 decembrie 1990, de modificare a Conventiei privind decontarile multilaterale in ruble transferabile si organizarea Bancii Internationale de Cooperare Economica.

Printre prioritati mai figureaza un proiect de Lege pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr.81/2000 privind certificarea incadrarii vehiculelor inmatriculate sau inregistrate in normele tehnice privind siguranta circulatiei rutiere, protectia mediului si in categoria de folosinta conform destinatiei, prin inspectia tehnica periodica, cu termen de finalizare tot in mai 2017.

In ceea ce priveste Proiectul de Lege pentru ratificarea Protocolului, semnat la Moscova, la 18 decembrie 1990, de modificare a Conventiei privind decontarile multilaterale in ruble transferabile si organizarea Bancii Internationale de Cooperare Economica, precum si a Statutului acestei Banci, incheiate la Moscova la 22 octombrie 1963, termenul de finalizare a a procedurii legislative este tot mai 2017.

De asemenea, o alta prioritate legislativa a guvernului este organizarea si finantarea activitatii de vaccinare a populatiei in Romania, cu termen de finalizare a procedurii legislative in iunie 2017.

Lista prioritatilor legislative ale guvernului poate fi consultata in documentul atasat.

Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

659 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi