Un tanar de 30 de ani s-a electrocutat, joi, in timp ce ar fi incercat sa-si faca un selfie pe un vagon de tren stationat in gara din Buzau, ajungand in stare grava la spital, informeaza News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean Buzau, Adriana Bunila, tanarul a fost adus de ambulanta la Unitatea de Primiri Urgente, cu multiple arsuri pe corp, starea sa fiind grava.

"Un pacient in varsta de 30 de ani, din Mihailesti, a fost adus cu arsuri pe fata de gradele I si II, cu arsuri pe torace, abdomen, spate, pe un picior, de gradul I si plaga deschisa piramida nazala. A venit intr-o stare grava, dar era stabil hemodinamic si respirator. Ramane internat", a declarat purtatorul de cuvant al SJU Buzau, Adriana Bunila.

Politia face o ancheta in acest caz.

Potrivit unor martori care se aflau in gara in momentul in care tanarul s-a electrocutat, sustin ca acesta s-ar fi urcat pe un vagon de tren stationat pentru a-si face un selfie cu telefonul mobil.

Barbatul s-ar fi apropiat de cabluri, moment in care s-a format un arc electric si a suferit arsuri grave, persoanele care au vazut incidentul fiind cele care au sunat la 112.