In Oradea a avut loc miercuri dimineata un incident, provocat probabil de gelozie, ce a dus la ranirea unui barbat si la uciderea unei tinere. Potrivit informatiilor de pana acum, atacatorul o astepta pe femeie cu un buchet, insa cand a vazut-o cu alt barbat, a deschis focul in directia acestuia - pe care l-a nimerit in zona gatului - iar apoi a fortat femeia sa urce in autoturismul sau BMW. Femeia a fost gasita apoi impuscata mortal intr-un autoturism abandonat. Nu se cunoaste inca identitatea atacatorului, acesta este cautat de autoritati.

Focuri de arma la OradeaFoto: ebihoreanul.ro

UPDATE 15.46 Filmul incidentului, potrivitebihoreanul.ro: Agresorul ar fi tras 4-5 focuri de arma in directia barbatului ce a fost impuscat in gat, dupa ce l-a surprins in compania tinerei de 24 de ani. Dupa toate probabilitatile cei doi au fost atacati in timp ce incercau sa urce in masina. Ranit de un glont, barbatul atacat a fugit de la fata locului, in vreme ce atacatorul a luat-o cu el, cu forta, pe femeie.

UPDATE 15.22 Femeia luata cu forta a fost gasita impuscata in cap intr-un autoturism abandonat.

Incidentul ar fi pornit de la o femeie. Surse din cadrul anchetei au declarat, miercuri, pentru News.ro, ca, potrivit martorilor, agresorul ar fi asteptat-o pe femeie cu un buchet de flori in fata blocului acesteia, iar in momentul in care a vazut-o cu un alt barbat ar fi izbucnit un scandal, a scos un pistol si a tras mai multe focuri de arma.

Insotitorul femeii a fost ranit, iar agresorul a urcat-o pe aceasta cu forta intr-un autoturism si a fugit de la fata locului, in prezent fiind cautat in intreg orasul de politisti. Politistii verifica acum aceste informatii, incercand sa afle daca femeia a fost rapita asa cum sustin martorii.

La fata locului s-au deplasat de urgenta echipaje de politie si procurori, iar strazile adiancete au fost inchise.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, citate deBihon.roimediat dupa intamplare suspectul a fugit de la locul incidentului cu un BMW gri, seria 7.

Politistii il cauta acum pe atacatorul fugar, instituind inclusiv filtre in oras.