O ambulanta SMURD s-a ciocnit, luni seara, cu un autoturism care nu i-a acordat prioritate, pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, la rondul Mogosoaia, trei oameni fiind transportati la spital cu traumatisme usoare in urma accidentului, anunta News.ro.

Ambulanta SMURD, care circula pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, avand in functiune semnalele luminoase si acustice, a intrat in coliziune cu un autoturism care a iesit de pe o strada laturalnica si nu i-a acordat prioritate, a declarat, pentru News.ro, Ovidiu Munteanu, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei.

In urma impactului, trei persoane au fost ranite usor, dintre care doua din autoturism si asistentul din ambulanta, a precizat Ovidiu Munteanu. El a adaugat ca in ambulanta nu se afla niciun pacient, echipajul deplasandu-se in acel moment spre locul unde fusese solicitat de urgenta.

La randul sau, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat, pentru News.ro, ca niciun ranit nu a fost incarcerat. Asistentul SMURD a fost transportat la Spitalul Floreasca, iar celelalte doua persoane care au suferit traumatisme usoare au fost duse la Spitalul Elias, a mai spus Vasile.