Un autocar care transporta 17 pasageri intre Resita si Caransebes a luat foc pe sosea, duminica dimineata, oamenii iesind din autovehicul in momentul in care au simtit miros de fum. Ei au fost preluati de alt autocar si transportati la destinatie, scrie News.ro. Din primele date, incendiul, in urma caruia autocarul a ars in proportie de 75 la suta, ar fi pornit de la motorul masinii.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Caras- Severin, Cecilia Danet, a declarat pentru News.ro ca un autocar a luat foc pe drumul ce leaga Resita de Caransebes, la opt kilometri de Resita, iar din fericire nu au fost inregistrate victime.

"In autocar se aflau 17 pasageri, insa acestia s-au autoevacuat cand au simtit miros de fum. Pasagerii au fost preluati de un alt mijloc de transport si dusi la destinatie. Autocarul a ars in proportie de 75 la suta", a declarat Cecilia Danet.

Cauza probabila a incendiului este o defectiune la compartimentul motor.

Circulatia rutiera s-a desfasurat pe o banda de mers, pana cand autocarul a fost tras de pe sosea, iar in prezent nu mai sunt restrictii.