¬Ambasadorul Statelor Unite in Romania, Hans Klemm, a facut, sambata, o vizita la Cluj pentru a vedea o expozitie de la Muzeul de Arta, insa inainte a avut cateva intalniri cu tineri antreprenori si cu primarul orasului, Emil Boc, relateaza News.ro. Klemm a afirmat ca au fost discutate si ultimele evenimente petrecute la Bucuresti, printre care "nefericita hotarare a Guvernului de a face pasi inapoi in privinta unor prevederi referitoare la coruptie si despre raspunsul extraordinar al romanilor, care constituie o sursa de inspiratie si din fericire".

Hans KlemmFoto: Ambasada SUA

"Am avut cateva intalniri foarte bune, am fost la Universitatea Babes-Bolyal unde am discutat despre evenimentele din Romania, despre nefericita hotarare a Guvernului de a face pasi inapoi in privinta unor prevederi referitoare la coruptie, despre raspunsul extraordinar al romanilor, care constituie o sursa de inspiratie si din fericire, pentru decizia ulterioara a Guvernului de a retrage acea legislatie", a afirmat Hans Klemm.

Ambasadorul SUA s-a intalnit cu primarul Clujului, Emil Boc, si cu tineri antreprenori de la care a vrut sa afle cum ii poate sprijini Ambasada: "M-am intalnit si cu primarul Emil Boc de la care am aflat ca in 2017 va fi un an important pentru Cluj. M-am intalnit cu un tanar antreprenor pentru a afla cum poate sprijini ambasada dezvoltarea de noi companii. Antreprenoriatul si transferul de tehnologie pentru a sustine dezvoltarea sectorului IT din Romania."

Hans Klemm a precizat ca principalul motiv al vizitei sale l-a constituit o expozite la Muzeul de Arta din Cluj unde a stat de vorba cu autoarea lucrarilor, el afirmand ca atat la ambasada, cat si in resedinta sa are cateva picturi ale acesteia.