Liviu Dragnea a declarat miercuri la Antena 3 ca protestele masive ale romanilor impotriva OUG 13 reprezinta "un conflict creat artificial si sustinut printr-o masinarie de manipulare ultraprofesionista care nu a fost nascuta in Romania". Dragnea a mai spus ca a primit "studii comparative" cu proteste din SUA si din alte tari si a vazut "acelasi tip de mesaje si de afise, foarte multe asemanari".

Liviu DragneaFoto: Agerpres

Dragnea a mai anuntat ca nu exclude un "mare miting al PSD" la Bucuresti.

Declaratiile lui Liviu Dragnea:

In ce priveste mitingul mare, imi asum eu si nu regret ca n-am lasat sa vina un miting mare in Bucuresti, pentru ca n-am vrut sa se escaleze un conflict oricum creat creat artificial si sustinut printr-un mecanism, masinarie de manipulare ultraprofesionista care nu a fost nascuta in Romania si care a fost folosita. Am tot primit in ultimele zile studii comparative cu proteste din America si alte tari. Acelasi tip de mesaje si de afise, foarte multe asemanari.

In schimb, mitingurile judetene care au inceput nu vor fi oprite de mine

Nu este exclus un miting mare al PSD, nu neaparat impotriva cuiva, care sa sustina inceperea unei discutii serioase despre chestiuni profunde din sistemul de justitie, din relationarea dintre sisteme judiciare si alte institutii,daca vrem sa avem un stat politienesc sau un stat democratic

Vezi inregistrarea VIDEO aici (minutul 9.15)