Gregorian Bivolaru nu a afirmat niciodata ca Dacian Ciolos i-ar fi fost "elev", a declarat miercuri, la Alba Iulia, purtatorul de cuvant al fostului lider al MISA, Cosmina Oprea, citata de Agerpres.

Dacian CiolosFoto: Guvernul Romaniei

Prezenta la Alba Iulia, unde se judeca, la Curtea de Apel, dosarul in care fostul lider spiritual al MISA solicita redeschiderea procesului penal in care a fost condamnat la inchisoare pentru act sexual cu un minor, Cosmina Oprea a fost intrebata de jurnalisti cu privire la speculatiile aparute in mediul public ce fac referire la o asa zisa legatura intre Gregorian Bivolaru si fostul premier.

"Domnul Bivolaru nu a afirmat niciodata, absolut niciodata, ca domnul Ciolos i-ar fi fost elev. Acestea au fost niste speculatii pe care presa le-a preluat absolut fara sa le verifice. S-a afirmat ca exista un interviu in care s-ar fi facut aceasta declaratie din partea domnului Bivolaru. Cine a facut aceasta afirmatie ar trebui sa arate interviul. Domnul Bivolaru nu a afirmat niciodata acest lucru", a declarat Cosmina Oprea.

O parte a presei a publicat, in ultimele zile, articole cu privire la un presupus interviu pe care Bivolaru l-ar fi acordat unei televiziuni din Germania si in care acesta ar fi sustinut ca i-ar fi fost profesor de yoga lui Dacian Ciolos.