Cateva zeci de oameni au protestat, luni seara, aproape patru ore, in Piata Victoriei din Capitala, in a 21-a zi consecutiva de manifestatii antiguvernamentale, anunta News.ro. Alte cateva zeci de persoane s-au strans, pentru a 16-a zi la rand, la Palatul Cotroceni, cerand demisia presedintelui Klaus Iohannis.

Protest Piata Victoriei 19 februarieFoto: Victor Cozmei / HotNews.ro

Cateva zeci de oameni s-au adunat, luni seara, in Piata Victoriei din Capitala, in a 21-a zi de proteste generate de ordonanta privind modificarea codurilor penale.

Manifestantii au scandat: "Hotii la inchisoare, nu la guvernare", "Zi de zi aici vom fi", "Iesiti din casa daca va pasa", "Dragnea, nu uita, Romania nu-i a ta", "Hotii", "PSD, ciuma rosie", "Demisia","DNA sa vina sa va ia".

Circulatia s-a desfasurat normal pe toata durata protestului.

La ora 21.00, demonstrantii au cantat imnul Romaniei si au aprins ecranele telefoanelor. In jurul orei 22.00, protestul s-a incheiat.

Numarul record de manifestanti in Piata Victoriei a fost atins pe 5 februarie, cand peste 250.000 de oameni au protestat chiar in ziua in care Guvernul a abrogat Ordonanta de Urgenta privind codurile penale.

Luni seara, zeci de persoane care sustin Guvernul Grindeanu au venit in fata Palatului Cotroceni, pentru a 16-a zi consecutiv, cerand demisia presedintelui Iohannis. Timp de aproximativ doua ore, protestatarii au huiduit si au scandat: "Demisia", "Luptam, luptam, Guvernul aparam", "Bucuresteni, veniti la Cotroceni".

Recordul de participanti la manifestatia de la Palatul Cotroceni a fost in prima zi de proteste, din 5 februarie, cand au iesit in strada peste 2.000 de oameni.