Aproximativ 6.000 de oameni au participat sambata, in Piata Vasile Milea din centrul municipiului Pitesti, la mitingul organizat de PSD Arges pentru sustinerea Guvernului Grindeanu, relateaza Agerpres.

Miting PSD la PitestiFoto: Captura Facebook

Oamenii au purtat steaguri tricolore si drapele ale Uniunii Europene, dar si pancarte prin care isi exprimau sustinerea pentru actualul guvern.

"Votul meu conteaza", "Luati mana de pe Guvern" si "Iohannis, fii presedintele tuturor romanilor" sunt doar cateva dintre mesajele transmise de participantii la miting.

Dupa inceperea manifestatiei, participantii au intonat Imnul national, iar la final s-au prins intr-o hora a unirii.

La actiune au luat parte pitesteni, cetateni veniti din alte localitati ale judetului, dar si parlamentari si alesi locali social-democrati. Mai multi parlamentari, primari si consilieri judeteni s-au adresat multimii de pe scena din Piata Vasile Milea, cerand respectarea votului romanilor de la alegerile parlamentare si aplicarea programului de guvernare al PSD.

Mitingul a durat mai putin de doua ore si s-a incheiat fara incidente.

PSD Arges a anuntat ca organizeaza sambata, la Pitesti, un miting de sustinere a Guvernului Grindeanu, la care sunt invitati sa participe toti cei care doresc aplicarea programului de guvernare.

Actiunea a fost programata intre orele 17.00 si 19.00, in Piata Vasile Milea din centrul municipiului Pitesti.

"Este un miting autorizat, dedicat tuturor argesenilor, nu numai pentru membrii si simpatizantii PSD, ci pentru toti cei care vor sa se respecte programul de guvernare. Mesajul nostru este de stabilitate, solidaritate si unitate. In continuare, speram ca putem trai impreuna, in tara noastra. Romania este a tuturor romanilor si nu trebuie divizata de dispute politice si diferente de opinie. Milioanele de voturi primite in 11 decembrie ne obliga sa aplicam proiectul de guvernare", se arata intr-un comunicat transmis de PSD Arges.