Politia Capitalei s-a sesizat din oficiu in cazul unei educatoare de la o gradinita de stat din Sectorul 2 al Capitalei care a fost inregistrata, cu un reportofon ascuns intr-o jucarie, in timp ce agresa verbal un copil de trei ani, dupa ce inregistrarea a fost difuzata de mai multe televiziuni, informeaza News.ro.

Reprezentantii Politiei Capitalei precizeaza ca autosesizarea a venit ca urmare a materialelor aparute in mass-media cu privire la comportamentul unei persoane care are in grija copii de varsta prescolara, in cadrul unei gradinite situate pe raza Sectorului 2, fiind declansate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de purtare abuziva.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Marian Banu, a anuntat ca inspectoratul va declansa, luni dimineata, cercetari in acest caz.

Animale, prosti, boi. Sunt doar cateva dintre cuvintele pe care le foloseste o educatoare din Bucuresti la adresa copiilor de trei ani, pe care ar trebui sa-i educe, potrivitDigi24.ro.

O mama a descoperit acest lucru, dupa ce copilul a inceput sa aiba acasa un comportament ciudat. Plangea din nimic si refuza sa mai mearga la gradinita.

"Spune tu ce sa ii fac eu lu animalul asta! Si animalul daca ii spui .. uite, ma, cum sta acolo. Da jos pantalonii mai repede ca mi-ai distrus sanatatea!", se aude in inrergistrare.