Zece persoane au fost ranite intr-un accident produs, vineri seara, pe drumul national 65, in localitatea Albota din judetul Arges, unde o soferita a pierdut controlul volanului intr-o curba, iar autoturismul pe care il conducea s-a izbit violent de un microbuz care transporta muncitori. In urma accidentului soferita a avut nevoie de resuscitare, iar o femeie aflata in autoturismul condus de ea, dar si opt muncitori din microzbuz au fost dusi la spital, transmite News.ro.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Arges, Madalin Zamfir, accidentul s-a produs pe DN 65, in localitatea Albota, iar primele cercetari arata ca o femeie aflata la volanul unui autoturism Seat a pierdut controlul volanului intr-o curba, pe fondul vitezei, iar masina a intrat pe contrasens unde s-a izbit de un microbuz care transporta muncitori.

In urma impactului, soferita si o pasagera aflata in autoturism au fost ranite, iar opt dintre pasagerii din microbuz au avut si ei nevoie de ingrijiri medicale.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arges, Madalina Epure, a declarat ca femeia aflata la volanul autoturismului a ramas incarcerata si a fost resuscitata, ulterior fiind dusa la spital.

De asemenea, pasagera din autoturism si opt dintre ocupantii mocrobuzului au fost dusi la spital. Singurul implicat in accident care nu a avut nevoie de spitalizare este soferul microbuzului, care are leziuni usoare si a refuzat transportul la o unitate sanitara.

La locul accidentului au intervenit trei ambulante SMURD, doua de la Serviciul Judetean de Ambulanta, o ambulanta de transport victime multiple sar si doupa echipaje de desdcarcerare din cadrul ISU Arges.