Soferii aradeni au protestat, marti, timp de o ora, la volanul masinilor, fata de coruptie si Guvernul Grindeanu, circuland cu 10 kilometri la ora, motiv pentru care traficul in centrul orasului a fost ingreunat, scrie News.ro. Mai multi soferi au obtinut autorizatie pentru actiunea lor si spun ca aceasta este o continuare a protestelor de strada din ultima perioada.

Soferii din Arad au primit autorizatie pentru evenimentul "Protest pe roti", care s-a desfasurat timp de o ora in centrul orasului, ca o continuare la manifestatiile antiguvernamentale care au avut loc in ultimele saptamani.

Ei si-au dat intalnire intr-o parcare din apropierea Primariei Arad, de unde au pornit pe bulevardul Revolutie intr-un mars cu masinile.

Participantii la protest au circulat cu viteza foarte mica, aproximativ 10 kilometri la ora, astfel ca in urma lor s-au format coloane de masini.

Ei si-au pus pe masini pancarte si coli cu mesaje impotriva coruptiei si a actualului Guvern, precum "Coruptia ucide!" sau "Sustinem proclamatia Romania 2017".

"Am ales acesta modalitate de protest pentru a atrage atentia asupra cererilor noastre, de bun simt pentru democratie. Rulam pentru normalitate, pentru o lupta continua impotriva corupitei. Asa, incet, dar hotarati, ca aradenii, ca ardelenii", a spus unul dintre participanti, Siedfried Mayer.

Petru desfasurarea actiunii, semafoarele din centrul orasului au fost oprite, iar echipe de politisti au fost plasate in toate intersectiile, pentru a dirija traficul.