Detinutul care a atacat anul trecut o judecatoare din Aiud cu un ciob de sticla chiar in sala de judecata a fost condamnat la patru ani si opt luni de inchisoare, pedeapsa la care se adauga alti sase ani si doua luni de inchisoare pe care barbatul ii executa deja pentru o talharie, scrie News.ro.

Potrivit Biroului de Presa al Tribunalului Alba, instanta l-a condamnat, luni, pe Augustin Varga, detinutul care a atacat anul trecut cu un ciob de sticla o judecatoare din Aiud chiar in sala de judecata, la patru ani si opt luni de inchisoare. La aceasta pedeapsa se adauga alti sase ani si doua luni de inchisoare pe care barbatul ii executa deja pentru o talharie.

Decizia Tribunalului Alba in acest caz nu este definitiva.

Augustin Varga a fost trimis in judecata anul trecut dupa ce a atacat cu un ciob de sticla o judecatoare din Aiud in sala de judecata, detinutul fiind acuzat de pentru ultraj judiciar prin modalitatea tentativei de omor.

Barbatul a atacat o judecatoare de la Judecatoria Aiud cu un ciob de sticla, el fiind imobilizat de gardieni inainte de a o rani pe femeie. Detinutul a incercat apoi sa se sinucida provocandu-si cu acelasi ciob o rana la gat.

Detinutul este incarcerat in prezent la Penitenciarul Aiud, avand de ispasit o pedeapsa de sase ani si doua luni pentru talharie.