Un nou protest de amploare este anuntat duminica seara in Piata Victoriei. Pentru protestul de astazi, manifestantii si-au propus sa creeze cel mai mare tricolor uman, potrivit anuntului postat de organizatori pe pagina de Facebook "Coruptia ucide". Manifestantii sunt rugati sa aduca cu ei o sursa de culoare (rosu, galben sau albastru) si o lanterna, insa organizatorii precizeaza ca vor distribui si ei foi de hartie in cele 3 culori. Tricolorul urmeaza sa fie realizat la ora 21:00.

Protest Guvern 9 februarie (1)Foto: Hotnews

Potrivit anuntului, manifestantii vor fi organizati in 3 sectoare, (cum privesti spre Guvern), astfel:

1. Stanga Palatului Victoria (1-2) - ALBASTRU

2. Centru (intre stalpul 2-3) - GALBEN

3. Dreapta Palatului Victoria (3-4) - ROSU

Zona de mijloc va fi delimitata de cordoane umane.

De asemenea, manifestantii sunt rugati sa ilumineze foile, in timpul evenimentului, de la o distanta de aproximativ 10-20 de cm, pentru a evita eventuale accidente.

"Continuam protestele in acelasi stil pasnic si creativ care ne-a facut remarcati peste hotare! Aparandu-ne drepturile, ne aparam pe noi insine! Romania NU este divizata, ROMANIA ESTE UNITA!

Duminica aceasta, cream impreuna cel mai mare TRICOLOR UMAN!

***Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa veniti cu sursa de culoare: ROSU, GALBEN sau ALBASTRU + o LANTERNA. In ajutorul vostru vom veni cu foi de aceleasi culori pe care la ora 21:00 ni le vom ridica deasupra capului si vom lumina cerul in culorile TRICOLORULUI.

Ne vom organiza pe trei sectoare: (cum privesti spre Guvern), avand ca si recepere cei patru stalpi de iluminat din fata guvernului.

1. Stanga Palatului Victoria (1-2) -> ALBASTRU

2. Centru (intre stalpul 2-3) -> GALBEN

3. Dreapta Palatului Victoria (3-4) - ROSU

Surse culori: FOI COLORATE (NU cartoane), saci de plastic, dosare de plastic, materiale foarte subtiri, aplicatii pe telefon mobil (poze colorate intr-una din culorile de pe steag).

!!!! NU UITATI DE ILUMINAREA FOILOR IN TIMPUL EVENIMENTULUI DE LA O DISTANTA DE APROXIMATIV 10-20 CM !!!!

*** DETALII ORGANIZARE

1.Avem nevoie de oameni care sa ne ajute cu topuri de hartie colorata + 100/200 de voluntari care sa ne ajute cu impartirea foilor in piata. Ne intalnim cu totii la ora 19:00 in fata la BRD la metrou!

2.Apelam la intelegerea voastra sa va pastrati zonele de culoare pe parcursul evenimentului! - Vor exista cordoane umane care vor delimita zona galbena!

Multumim!"