Maria-Luisa Flonta, membru corespondent al Academiei Romane si semnatara a apelului academicienilor, revine cu o precizare. Maria-Luisa Flonta arata ca, in opinia sa, "Avem nevoie de identitate, ca sa nu intervina alienarea, avem nevoie de suveranitate, ca sa ne putem exercita drepturile, avem nevoie de unitate, pentru ca cooperarea este mult mai productiva, dar mai avem nevoie de ceva esential - cinste si corectitudine. Este dorinta atat a luminitelor din piata Victoriei, a manifestantilor de la Cotroceni, cat si a tuturor celorlalte manifestatii din tara."

Anterior, Mircea Dumitru, rectorul Universitatii Bucuresti si membru al Academiei Romane, fost ministru al Educatiei in Guvernul Ciolos, si teologul si filosoful Wilhelm Danca, membru corespondent al Academiei, au anuntat ca se "disociaza" de recentul Apel al grupului de initiativa din cadrul Academiei Romane.

Apelul Academiei Romane ignora total asaltul PSD asupra statului de drept si relua temele de propaganda folosite de PSD si ALDE pentru a denatura scopul protestelor masive de strada.

Citeste mai mult despre apelul academicienilor aici.