Politia Locala Sector 1 a invitat la sectie poprietarul apartamentului din Piata Victoriei de unde, in ultimele seri, au fost proiectate mesaje laser pe cladirile din zona si turnul BRD. Surse din politie au precizat pentru HotNews.ro ca invitatia vine pe fondul unei plangeri depuse la sectie de catre un alt locatar din zona si agentii doar urmeaza procedura, nedorindu-se a fi o actiune punitiva.

Invitatie la Politia Sector 1 pentru proiectiile din Piata VictorieiFoto: captura facebook

Proprietarul apartamentului din zona Piata-Victoriei Buzesti, de la fereastra caruia au fost proiectate mesaje laser in ultimele seri de protest, a fost invitat la sectia de politie locala, potrivit unei postari publicate de acesta pe Facebook.

Surse din politie au precizat pentru HotNews.ro ca invitatia la sectie vine ca urmare a unei plangeri depuse si ca agentii din teren urmeaza doar procedura. Planegerea ar fi fost depusa de un alt locatar din zona, nemultumit ca lumina reflectata de pe turnul BRD il deranjeaza noaptea. Aceleasi surse sustin ca invitatia la sectie nu are in vedere vreo sanctionare a proprietarului vizat.

UPDATE 16:50 Primaria Sector 1 a transmis un comunicat de presa in care confirma ca invitatia Politiei locale vine ca urmare a unei sesizari facute de un alt locatar:

"Potrivit datelor primite de la Politia Locala Sector 1, exista o sesizare formulata din zona adiacenta imobilului privitoare la disconfortul creat de proiectiile laser. Sesizarea isi urmeaza cursul legal, dar in momentul de fata nu exista elemente care sa conduca la aplicarea unei sanctiuni fata de persoana in cauza."