Aproximativ 2.000 de persoane au protestat, marti dupa-amiaza, circa 5 ore, pentru a treia zi consecutiv, in fata Palatului Cotroceni, cerand demisia presedintelui Klaus Iohannis, pe care il acuza ca a dezbinat poporul roman, scrie news.ro

UPDATE 21:41Protestul de la Palatul Cotroceni s-a incheiat.

UPDATE 21:09 Mircea Badea afirma ca a fost la protestul de la Cotroceni: "Am fost reporter pentru Sinteza Zilei la protestul de la Palatul Cotroceni! Vedeti imaginile dupa ora 21.00", a scris el, pe contul lui de Facebook.

UPDATE 19:20 Aproximativ 2.000 de persoane s-au strans in fata Palatului Cotroceni, scandand impotriva presedintelui Klaus Iohannis si a DNA. Mai multi manifestanti au fost adusi la protest cu microbuze inmatriculate in judetul Dolj, scrie news.ro.

O parte a manifestantilor au fost adusi cu microbuze inmatriculate in judetul Dolj, ei fiind surprinsi de jurnalisti coborand din masini si alaturandu-se protestului.

UPDATE 18:11 Circulatia rutiera pe bulevardul Eroilor si strada Gheorghe Marinescu, in dreptul Palatului Cotroceni, a fost blocata de Politie, dupa ce aproximativ 700 de persoane s-au strans in fata Presedintiei.

Cei aproximativ 700 de protestatari scandeaza "Iohannis, nu uita, Romania nu-i a ta", "Mincinosule, renunta la imunitate", "Jos labele de pe votul meu", "Iohannis, hotul si criminalul tarii", "Ne este rusine cu acest presedinte", "DNA, fara cucuvea" si "Cuveaua Iohannis si ai lui si-au gasit beleaua".

Protestatarii au si pancarte in limba germana, pe care au scris "Iohannis, esti o rusine pentru tara".

Protestatarii au blocat circulatia din dreptul platoului oficial al Palatului Cotrocenii, iar fortele de ordine au inchis circulatia in zona, pe Bulevardul Eroilor si strada Gheorghe Marinescu, in dreptul Presedintiei.

Manifestantii scandeaza mesaje de sustinere a Guvernului Grindeanu, cerand totodata demisia presedintelui: "Sorin, nu uita, tara e de partea ta", "Iohannis si cu ai lui, tradatorii neamului", "Nu suntem platiti, noi suntem uniti".

Oamenii care au venit la protest afiseaza pancarte pe care scrie: "Iohannis, bine ai face sa lasi Romania in pace", "Pierdut presedinte", "Iohannis, dictator, piroman", "Iohannis tradator de tara', "Nu cred in lupta dintre generatii", "Noi am votat tu ne-ai dezbinat, ne-ai dezonorat", "Esti suspendat".

Aproximativ 2.000 de oameni au manifestat si luni, timp de cinci ore, in fata Palatului Cotroceni, iar duminica, in prima zi de protest, numarul lor a fost de aproximativ 2.500.

Manifestatia de duminica s-a incheiat dupa aproximativ sapte ore, timp in care circulatia rutiera a fost blocata in fata Palatul Cotroceni, pe ambele sensuri ale bulevardelor Gheorghe Marinescu si Eroii Sanitari.

Protestul din fata Palatului Cotroceni a avut loc simultan cu manifestatia din Piata Victoriei, unde sase zile la rand s-au strans peste 100.000 de oameni, duminica numarul participantilor depasind 280.000.