Seful echipajului de cabina al unei curse Ryanair Atena - Bucuresti le-a transmis pasagerilor, inainte de aterizare, ca in capitala este o temperatura de 5 grade Celsius asa ca ii asteapta in Piata Victoriei, unde sunt "ceva mai multe grade".

avionFoto: captura ecran

"La aterizarea avionului Atena-Bucuresti, Iulian, seful echipajului, anunta ca 'pentru cei mai frigurosi, temperatura la Bucuresti este de 5 grade celsius. In Piata Victoriei sunt insa ceva mai multe grade, asa ca va astept acolo!' Aplauze, chiote si urale! #goosebumps", a povestit o pasagera, pe contul ei de Facebook.

Mesajul a fost primit de pasagari cu aplauze si urale.

O poveste similara, de aceasta data pe o cursa Bruxelles - Bucuresti, a fost relatata de un alt internaut, tot pe Facebook:

"Capitanul cursei Ryanair de azi de la Bruxelles, la aterizare: 'temperatura la sol este de 7 grade, va multumim ca ati zburat cu noi, va dorim un weekend placut, ne vedem la protest!'".

UPDATE Ryanair a precizat, intr-un drept la replica transmis HotNews.ro. ca "Membrul echipajului nostru le ura 'Bun Venit!' vizitatorilor Bucurestiului, oferindu-le informatii despre cele mai bune locuri de vazut in oras".