Seful comisiei parlamentare de control al SRI, senatorul PSD Adrian Tutuianu, a declarat luni ca fiica sa este majora si are dreptul sa spuna ce vrea, dupa ce aceasta a scris pe Facebook ca protestatarii ies "ca oile" in Piata Victoriei si ca ii este "scarba".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Postarea a fost una neinspirata, dar pe fond, daca tot sustinem ca toata lumea are dreptul sa spuna ceva, cred ca si copiii mei au dreptul sa spuna ceva. Daca traim intr-o tara libera, orice om are dreptul sa spuna ce crede el. Fiica mea e majora si spune ce crede ea. Daca m-ar fi intrebat pe mine, as fi sfatuit-o sa se abtina, pentru ca contextul o obliga la asta", a declarat Adrian Tutuianu intrebat de jurnalisti daca impartaseste opinia fiicei sale vizavi de protestatari.

Ruxandra Tutuianu, fiica lui Adrian Tutuianu, a scris pe Facebook ca ii este "scarba" de protestatarii care ies in Piata Victoriei "ca oile" si ca nu ii pasa "catusi de putin" de urletele lor "prost informate". Ulterior, postarea Ruxandrei Tutuianu a fost stearsa de pe Facebook.