Cei peste 40.000 de manifestanti de la Sibiu s-au oprit in fata casei presedintelui Klaus Iohannis si au scandat numele acestuia, precum si sloganul "Iohannis nu uita, Sibiul e de partea ta!", relateaza News.ro. In jurul orei 22:00, cei peste 40.000 de manifestanti de la Sibiu s-au oprit pentru cateva minute in fata casei presedintelui Iohannis de pe strada Balea.

Ca in fiecare seara, un cordon al fortelor de ordine a fost asezat in dreptul portii si gardului locuintei sefului statului, dar niciodata nu a fost nevoie de interventia acestora.

Sibienii au scandat si "Jandarmeria, jos palaria", in fiecare seara de protest, oamenii daruindu-le flori jandarmilor. Unii dintre ei, la randul lor, ofereau florile primite copiilor care participau la protest.

La cateva case distanta de casa sotilor Iohannis, reprezentantii unui restaurant le-au oferit oamenilor gogosi si ceai cald.

Protestatarii au aplaudat gestul si s-au servit bucurosi: "Suntem alaturi de compatriotii nostri impotriva hotiei si ii sustinem cum putem", a declarat Nicolae Ionescu, managerul restaurantului.

Manifestantii din Sibiu au organizat un mars prin oras si s-au oprit in Piata Mare, acolo unde este finalul traseului.