Un incendiu a izbucnit, duminica seara, la statia de metrou Tineretului, unde se simte miros de fum, pompierii intervenind cu doua autospeciale de stingere. Statia nu a fost evacuata, iar trenurile de metrou circula alternativ, pe un singur fir, anunta News.ro.

Metroul din BucurestiFoto: HotNews / DP

ISU Bucuresti anunta ca pomierii au fost solicitati, duminica seara, in subteran la statia de metrou Tineretului, fiind sesizati ca se simte miros de fum.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti - Ilfov, Daniel Vasile, a declarat ca s-a aprins un izolator aflat in galeria de metrou, la aproximativ 20 metri de peronul statiei Tineretului, iar pentru stingerea acestuia a fost folosit un stingator.

In urma acestui incident nu a fost necesara evacuarea calatorilor din statia Tineretului, unde se circula in continuare pe un singur fir.

Pompierii au fost anuntati ca la statia de metrou Tineretului se simte miros de fum si au trimis doua autospeciale de stingere, un echipaj SMURD si o masina de descarcerare.