Senatorul PNL Florin Citu acuza ca, bugetul Romaniei "trece fulger prin comisii" in timp ce lumea este atenta la ordonanta privind modificarea codului penal.

Florin CituFoto: Agerpres

Citu spune ca a fost anuntat ca, desi nu era pe ordinea de zi, la comisia de specialitate s-a dezbatut bugetul. Potrivit senatorului, ajuns dupa 10 minute fata de ora care i s-a transmis, a aflat ca lucrarile se incheiasera deja.

Postarea lui Florin Citu pe Facebook:

"Smecheria PSD continua

Stiu ca sunteti atenti la ce se intampla cu ordoantele insa trebuie sa va povestesc un alt gen de smecherie pe care l-am patit azi in comisia buget. finante.

In timp ce toata lumea este atenta la modificarile codului penal si ordonanta cu gratierea, psd-ul dand dovada ca nu a inteles nimic din ce se intampla pe strada trece bugetul fulger prin comisii.

Dupa ce nu era anuntat nimic astazi la comisia buget finante primesc un telefon sa vin de urgenta la comisie ca se dezbate bugetul, la ora 13:30. Am confirmat ca vin pentru ca aveam amendamente si observatii.

Cand am ajuns stupoare, comisia terminase lucrarile! Adica in 10 minute! Mi -au spus ca lucrarile comisiei s-au incheiat si pot sa plec. Am protestat, am depus o plangere presedintelui de comisie dar efectele sunt zero.

Asta este inca o dovada de democratie din partea psd-ului. Oamenii nu se sinchisesc de nimeni si de nimic. De aia sunt periculosi.

Pana acum am crezut ca Parlamentul este o treaba serioasa cu oameni seriosi unde se discuta lucruri serioase. Trageti voi concluzia! De aceea incepand de astazi pot sa confirm si eu ca psd-ul este profund nociv pentru Romania si trebuie sa folosim orice mijloace democratice pentru a lupta impotriva lor.

Concluzia mea este ca Presdintele Iohannis face ce trebuie si toti oamenii de buna credinta din tara asta trebuie sa-l sprijine. Cand spun #avempresedinte eu chiar cred asta."