In jur de 50 de protestatari au iesit in strada, duminica seara, in fata Casei de Cultura din Alexandria, la un miting impotriva gratierii si modificarii Codurilor penale. Publicatia locala Liberinteleorman.ro scrie ca, pentru prima data in istoria judetului Teleorman, in centrul Alexandriei s-a scandat "Jos Dragnea!".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Merită consemnat faptul că pentru prima dată, în Teleorman, s-a strigat: Jos Dragnea! Și numai cine nu e teleormănean nu înțelege adevărata valoare a acestui gest", noteaza publicatia citata.

Jurnalistii din Teleorman mai scriu ca "În ciuda frigului cumplit și a prezenței scăzute a oamenilor la manifestare, participanții au stat în locul menționat mai bine de două ore, au cântat imnul național, au strigat împotriva grațierii și amnistiei și, în mod absolut fenomenal, pentru prima dată în istoria acestui județ, în centrul Alexandriei s-a scandat: Jos Dragnea!"

Unii protestatari au venit la miting cu cainii, pentru a taxa manipularea raspandita de o parte a presei privind banii oferiti pentru participarea la protestul de duminica trecuta.

La miting a venit si un protestatar din Turnu Măgurele, care a povestit jurnaliștilor prezenți despre domeniile de vânătoare ale lui Liviu Dragnea si despre presiunile la care ar fi supuși localnicii de către oameni care detin funcții în primărie.