Circulatia metroului este restrictionata vineri dimineata in statia Mihai Bravu, desfasurandu-se pe un singur fir, dupa ce unei persoane i s-a facut rau, informeaza Digi24.

Aglomeratie la metrouFoto: Hotnews

Ora 10:55 Persoana careia i s-a facut rau in metrou, vineri dimineata, in apropierea statiei Mihai Bravu, nu a raspuns manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele de la Ambulanta, fiind declarat decesul, transmite News.ro. C

Circulatia metroului intre statiile Mihai Bravu si Timpuri Noi a fost reluata pe ambele fire, la ora 10:22, potrivit Metrorex, dupa ce s-a desfasurat, aproximativ o ora, pe un singur fir.

Doua echipaje de la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov ii acorda ingrijiri medicale, potrivit News.ro.

Agerpres relateaza ca medicii de la Ambulanta efectueaza manevre de resuscitare. Este vorba despre un barbat de 55 de ani, caruia i s-a facut rau in timpul mersului cu metroul la statia Timpuri Noi.

Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti - Ilfov, Alis Grasu, a declarat pentru Agerpres ca prima salvare a sosit la 12 minute de la apel, barbatul fiind gasit in stop cardiorespirator si s-au inceput manevrele de resuscitare. In scurt timp a sosit si cea de-a doua ambulanta iar in prezent se efectueaza manevre de resuscitare.

In statia de metrou Mihai Bravu se circula pe un singur fir, la ora transmiterii acestei stiri, dupa ce unei persoane i s-a facut rau in tren, iar echipajele de la Ambulanta ii acorda ingrijiri medicale, au declarat, pentru News.ro, reprezentanti ai Metrorex.

Potrivit Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABIF), la fata locului se afla doua echipaje, dintre care unul cu medic. Primul echipaj a ajuns la pacient dupa 12 minute de la primirea apelului, au precizat reprezentantii SABIF.