Serviciul Roman de Informatii arata, intr-un comunicat dat pulicitatii duminica seara, ca "respinge categoric categoric orice incercare de a implica SRI in dispute politice, organizare de proteste sau alte actiuni care nu tin de misiunile asumate potrivit cadrului legal", in urma "acuzatiilor grave aduse in spatiul public privind implicarea SRI in organizarea protestului de duminica, 22 ianuarie."

"Consideram aceste afirmatii denigratoare si menite sa afecteze institutii fundamentale ale regimului democratic. SRI isi reafirma determinarea de a ramane echidistant, neimplicat politic si concentrat pe indeplinirea misiunilor sale cu respectarea stricta a legii", subliniaza SRI.

Ora 23:25: Liviu Dragnea a organizat, duminica seara, la revenirea din SUA, o sedinta cu ministrii si liderii PSD. El le-ar fi cerut celor din Comisia de Control a SRI din Parlament ca miercuri, in prima zi lucratoare dupa mini-vacanta, sa ii convoace pe reprezentantii SRI si sa le solicite clarificari daca serviciul a avut vreo implicare in mobilizarea de la protestele din tara. (Stiripesurse.ro)

De asemenea, ministrul de Interne, Carmen Daniela Dan, ar fi spus in sedinta ca fosta unitate Doi s¬un sfert, acum restructurata, ar fi implicata in organizarea si mobilizarea prostelor.