Pacienta care a necesitat supraveghere medicala speciala dupa incendiul produs sambata dimineata in clubul Bamboo din Capitala este in stare stabila, a declarat duminica, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca, Bogdan Oprita. Femeia este una dintre cele 4 victime internate in continuare la Floreasca. Pacientul internat la Spitalul Sf. Pantelimon ar putea fi externat duminica.

Incendiu club BambooFoto: Facebook - Departamentul pentru Situatii de Urgenta

Pacienta care a fost adusa la Floreasca sambata, in stare grava, "este stabila, in continuare se afla pe sectia de Terapie Intensiva", a precizat medicul.

Pacientul internat la Spitalul Sf. Pantelimon care a necesitat ingrijiri medicale in urma incendiului din clubul Bamboo, de sambata dimineata, ar putea fi externat in cursul zilei duminica, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Fiorella Nitoiu.

Cinci persoane mai erau internate sambata, la ora 17:00, in urma incendiului produs in Clubul Bamboo, patru dintre acestea la Spitalul Floreasca si una la Spitalul Sf. Pantelimon, a anuntat, intr-o declaratie de presa, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog.