Fostul impresar Victor Becali, condamnat, in 2014, la patru ani si opt luni de inchisoare in dosarul "Transferurilor", ramane in penitenciar, dupa ce Tribunalul Constanta a admis, vineri, contestatia DNA la decizia Judecatoriei Medgidia de eliberare conditionata, decizia fiind definitiva, transmite News.ro.

Victor Becali (foto arhiva)Foto: AGERPRES

Tribunalul Constanta a admis contestatia formulata de procurorii anticoruptie impotriva deciziei dispuse, in luna decembrie, de Judecatoria Medgidia, potrivit careia Victor Becali putea fi liberat conditionat.

Instanta a mai decis ca Victor Becali mai poate formula o noua cerere de eliberare conditionata dupa 20 iunie.

In 6 decembrie 2016, Judecatoria Medgidia a admis, cererea de eliberare conditionata depusa de Victor Becali, condamnat la patru ani si opt luni de inchisoare in dosarul "Transferurilor", insa decizia instantei nu a fost definitiva si a fost contestata de DNA.

Aceasta a fost cea de-a doua cerere de eliberare depusa de Victor Becali. Victor Becali este incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, unde ispaseste o pedeapsa de patru ani si opt luni inchisoare in dosarul "Transferurilor".

In 14 septembrie, fratele lui Victor Becali, Ioan Becali, a fost eliberat conditionat din inchisoare, printr-o decizie a Tribunalului Ilfov, dupa ce a executat doi ani si jumatate din pedeapsa de sase ani si patru luni de inchisoare.