Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca din cauza vantului care spulbera zapada pe partea carosabila, raman inchise doua tronsoane de drumuri nationale din doua judete.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca sunt inchise doua tronsoane de drumuri nationale, DN3 LEHLIU-GARA - CALARASI (in judetul Calarasi) si DN5B GIURGIU - GHIMPATI (in judetul Giurgiu), potrivit Mediafax.

Pe DN3, in judetul Constanta, intre Cobadin si Ostrov, exista restrictie pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone.

In judetele Giurgiu si Calarasi, pe DN41 Daia - Oltenita, exista restrictie pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone.

De asemenea, traficul rutier pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta a fost reluat pe ambele sensuri, insa pe tronsonul kilometric 105 - 144 (intre Drajna si Fetesti) se circula controlat, in coloana, autovehiculele fiind insotite de utilaje de deszapezire si de echipaje de politie.

In plus, din cauza vantului puternic sunt oprite manevrele in porturile de la Marea Neagra, iar navigatia pe Dunare este suspendata, pe o perioada nedeterminata, intre kilometrii fluviali 175 (Braila) si 1075 (Bazias, judetul Caras-Severin).