Guvernul a prezentat pe contul sau de youtube imagini incomplete de la intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Sorin Grindeanu. Pe Live Stream apar doar momentele in care intra cei doi in sala de sedinte din Palatul Victoria si cateva secunde dupa aceea, fara sa fi fost filmate si declaratiile presedintelui. UPDATE Ulterior a fost transmisa pe Youtube si inregistrarea cu declaratiile presedintelui. Reamintim ca jurnalistii au fost invitati de doua ori de catre angajatii Guvernului sa paraseasca sala de sedinte, insa tot de atatea ori au fost intorsi pentru ca Iohannis sa-si poata transmite mesajele.

Klaus Iohannis si Sorin GrindeanuFoto: Guvern

Klaus Iohannis a retinut ziaristii pana cand si-a dat mesajule esential legat de intentia guvernului de a da o ordonanta de urgenta pentru gratierea unor infractiuni si o ordonanta de urgenta pentru modificarea codului penal.

Citeste si Moment inedit la sedinta de guvern: Klaus Iohannis nu a lasat presa sa iasa din sala pana nu a vorbit despre "cei doi elefanti de care nu vrea sa vorbeasca nimeni"