CFR Calatori a anulat, marti, sapte trenuri Regio, in zona de sud a tarii, anunta News.ro. La aceasta ora nu sunt linii inchise si nici trenuri blocate, insa circulatia se desfasoara in conditii de iarna. In Gara de Nord din Bucuresti, cea mai mare intarziere, de 25 de minute, o au doua trenuri care trebuiau sa soseasca din Craiova, respectiv Slobozia.

CFR Calatori a anulat, marti, sapte trenuri Regio, precizand ca vor exista actualizari periodice ale acestei liste, in functie de evolutia conditiilor meteo si de situatia din teren.

Conform sursei citate, legaturile feroviare sunt asigurate pe toate rutele, iar marti sunt anulate urmatoarele trenuri: R 8572 si R 8573, Fetesti-Slobozia Veche si retur; R 8382, R 8381, R 8384 si R 8385 si R 8388, Mangalia - Constanta si retur.

La aceasta ora nu sunt linii inchise si nici trenuri blocate, iar circulatia se desfasoara in conditii de iarna in partea de sud a tarii, a mai precizat sursa citata.

Pe rutele Ciulnita-Calarasi, Urziceni - Slobozia, Constanta-Mangalia si Medgidia-Tulcea se circula cu tractiune Diesel, motiv pentru care unele trenuri pot inregistra intarzieri, potrivit companiei care administreaza reteaua de cale ferata, CFR SA.

Judetele Constanta si Calarasi, alaturi de Caras-Severin si Mehedinti, se afla sub avertizare cod galben, de luni seara si pana marti dupa-amiaza. Meteorologii au atentionat ca, pana miercuri seara, in sudul si sud-estul tarii va fi vant, care va putea depasi la rafala 55 de kilometri pe ora, iar in Banat, Oltenia, jumatatea de sud a Munteniei si in Dobrogea vor fi ninsori slabe.