Circulatia rutiera se desfasoara dificil, din cauza cetii dense, care reduce vizibilitate sub 50 de metri, pe alocuri, pe autostrazile A1 Bucuresti - Pitesti (intre Capitala si kilometrul 36), A2 Bucuresti - Constanta (intre Capitala si municipiul Fetesti) si A3 Bucuresti - Ploiesti (pe toata lungimea autostrazii), informeaza serviciul Infotrafc al Politiei Romane.

Fenomentul este prezent si pe drumurile nationale din judete precum Vaslui, Vrancea, Iasi, Neamt, Covasna, Mures, Ialomita, Braila, Teleorman si Giurgiu.

Conducatorii auto care se deplaseaza in astfel de conditii sunt sfatuiti sa manifeste prudenta sporita la volan, sa mareasca distanta de siguranta fata de vehiculele dinainte si sa nu se angajeze in efectuarea unor manevre riscante.

Se circula in conditii de ceata si pe mai multe strazi din Bucuresti, iar pe bulevardul Iuliu Maniu si pe drumul national 1, in zona cuprinsa intre Podul Otopeni si Piata Presei Libere, vizibilitatea este sub 50 de metri, anunta Brigada Rutiera a Capitalei. Din cauza temperaturilor scazute, pe carosabil s-a format si polei.