Numele lui Florian Coldea, prim-adjunct al SRI suspendat din functie in urma dezvaluirilor omului de afaceri Sebastian Ghita, cum ca ar fi avut o relatie de prietenie apropiata si si-ar fi petrecut cateva vacante impreuna, nu mai apare pe site-ul Serviciului Roman de Informatii, la sectiunea unde este trecuta conducerea institutiei.

Florian ColdeaFoto: Agerpres

La sectiunea "Conducerea SRI" apar doar directorul Eduard Hellvig si adjunctii Cristian Bizadea, Adrian Ciocirlan si George-Viorel Voinescu.

Florian Coldea, numarul doi din SRI, a fost pus la dispozitia directorului general Eduard Hellvig, ca urmare a dezvaluirilor facute de Sebastian Ghita, a anuntat joi Serviciul Roman de Informatii.

SRI a mai anuntat, intr-un comunicat, ca la nivelul institutiei va fi formata o comisie speciala "de verificare a eventualelor incalcari ale legii sau deontologiei profesionale".

Presedintele Klaus Iohannis a avut o discutie joi la Palatul Cotroceni cu generalul Florian Coldea, a confirmat vineri purtatorul de cuvant al Presedintiei, Madalina Dobrovolschi.