Scolile din Constanta si Vrancea raman inchise toata saptamana, iar cele din Tulcea cel putin miercuri si joi, potrivit News.ro.

UPDATE 16.00 Centralizare a ministerului privind scolile inchise, valabila la ora 15:30

Miercuri, 11 ianuarie: Vrancea. Ilfov, Constanta, Olt, Calarasi, Ialomita, Arges si Municipiul Bucuresti

Joi, 12 ianuarie: Vrancea, Ilfov, Calarasi, Constanta si Municipiul Bucuresti

Vineri, 13 ianuarie: Vrancea, Ilfov, Calarasi, Constanta si Municipiul Bucuresti

Situatie cursuri scolare suspendate partial

Miercuri, 11 ianuarie: Dolj (Scoala Gimnaziala Orodel), Galati (toate unitatile de invatamant din mediul rural si cele din Tecuci, Targu Bujor si Beresti), Caras-Severin (Gradinita PN Fenes, Scoala cu clasele I-IV Ilinet, Scoala cu clasele I-IV Dobraia, Scoala Gimnaziala Dognecea si Scoala Gimnaziala Domasnea), Valcea (Liceul "Constantin Brancoveanu" Horezu), Sibiu (o unitate de invatamant), Alba (o unitate de invatamant)

UPDATE 15.46Gradinitele, scolile si liceele din judetul Galati vor fi inchise si miercuri, pentru a treia zi consecutiv, in timp ce cursurile din unitatile de invatamant din municipiul resedinta de judet vor fi reluate.

Cursurile in scolile si liceele din mediul rural din judetul Iasi vor fi suspendate si miercuri, in timp ce elevii din mediul urban vor merge la scoala, a anuntat prefectul Marian Grigoras. (News.ro)

UPDATE 14.37 Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Vrancea a hotarat marti ca unitatile de invatamant din judet - scoli, gradinite si licee, sa ramana inchise pana luni, 16 ianuarie. In plus, poate unitatile de invatamant din Prahova raman inchise miercuri.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Constanta, in sedinta Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta, de marti, la Prefectura, autoritatile au decis sa suspende cursurile pana la sfarsitul acestei saptamani.

Unitatile de invatamant din judetul Tulcea vor fi inchise si in zilele de 11 si 12 ianuarie, dupa ce cursurile au fost suspendate luni si marti, aceasta masura fiind luata din cauza conditiilor meteo.

Cursurile in invatamantul prescolar, gimnazial si liceal vor fi suspendate si miercuri in toate unitatile din judetele Brasov si Dambovita, informeaza Agerpres.

Primarul Targovistei, Cristian Stan, a mentionat ca este posibil ca scolile sa fie inchise si joi daca ninsorile vor crea probleme.

Cursurile vor fi suspendate total miercuri in Bucuresti si Arges si partial in Caras-Severin, Valcea, Sibiu si Alba, potrivit unei centralizari realizate marti pana la ora 9.00 de Ministerul Educatiei Nationale.

In capitala scolile vor ramane inchise toata saptamana.