La acest moment se circula pe toate magistralele feroviare dar s-a luat decizia anularii a 48 de trenuri (ora 7 dimineata) pentru evitarea unor situatii neplacute pentru pasageri si pentru facilitarea accesului utilajelor si a echipelor de interventii, informeaza CFR Calatori.

Pe calea ferata se circula in conditii de iarnaFoto: CFR

"Masurile operative care se iau au ca priritate siguranta oamenilor si asigurarea legaturilor pe magistrale, intre marile orase. Acolo unde va fi necesar ne organizam astfel incat pasagerii sa primeasca ceai cald, cafea, sandvisuri, in functie de posibilitatile din teren", afirma sursa citata.

Circulatia este adaptata conditiilor meteo nefavorabile cu temperaturi extrem de scazute pe raza a 4 regionale: Bucuresti, Craiova, Galati, Constanta.

Unele curse pot inregistra intarzieri la destinatie, determinate de necesitatea atasarii locomotivelor Diesel pe anumite intervale de statii din jumatatea de sud a tarii, de reducerea vitezei de circulatie sau de interventia cu pluguri. Se intervine constant cu utilaje si echipaje feroviare, mai transmite CFR Calatori.

Lista trenurilor anulate duminica,AICI.

Cum se obtin informatii despre trenuri:

In aplicatiaTRENUL MEU, introduceti numarul exact al trenului in casuta indicata si click pe Informatii tren. Obtineti informatii in timp real despre opriri, intarzieri, minutele de stationare in urmatoarea gara si timpul estimat de sosire, potrivit CFR Calatori

Camera web cu tabela Garii de Nord din Bucuresti,AICI.