Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat sambata dimineata ca studentii Universitatii Politehnica si ai Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti nu vor face cursuri luni si marti, din cauza temperaturilor extrem de scazute, transmite News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Gabriela Firea a precizat ca a discutat cu ministrul Educatiei despre o eventuala decizie ca universitatile sa fie inchise luni si marti, dar acesta i-a spus ca, in baza autonomiei universitare, o astfel de hotarare este luata de conducerea fiecarei institutii de invatamant superior in parte.

Primarul Capitalei a spus ca a vorbit cu rectorul Universitatii Politehnica din Bucuresti, Mihnea Costoiu, precum si cu rectorul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, care i-au confirmat ca studentii acestor universitati nu vor face cursuri luni si marti, din cauza conditiilor meteo dificile din Capitala.

Firea, a anuntat, vineri seara, ca gradinitele, scolile si liceele din Bucuresti vor fi inchise luni si marti, in conditiile in care pana miercuri sunt prognozate temperaturi extrem de scazute.

"Am discutat cu inspectorul general scolar, sa vedem daca se va putea incepe scoala de miercuri sau chiar de joi", a spus primarul general.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat vineri seara ca gradinitele, scolile si liceele din Bucuresti vor fi inchise luni si marti, in conditiile in care pana miercuri sunt prognozate temperaturi extrem de scazute.