Mall-ul ParkLake Shopping Center din Capitala a fost evacuat sambata dupa un apel la 112 in care o persoana ca nu si-a declinat identitatea a spus ca a plantat mai multe bombe in centrul comercial.

UPDATE Alarma s-a dovedit falsa, politistii terminand verificarile dupa aproximativ patru ore de la primirea apelului la 112 . Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Bogdan Ghebaur, mare parte din magazine au ramas inchise, iar cateva si-au reluat activitatea dupa ce politistii au terminat verificarile. (News.ro)

Circulatia in zona Liviu Rebreanu din Bucuresti, unde se afla mall-ul, a fost restrictionata, a afirmat pentru Digi 24 Ghebaur.

Acesta a precizat ca vocea celui care a sunat la 112 parea a fi una de barbat iar apelul s-a facut de pe o cartela prepay in jurul orei 15.00.

La circa o ora dupa apel inca se evacuau persoane din ParkLake Shopping Center.

Ghebaur a explicat la Digi 24 ca primul echipaj de politie a ajuns la fata locului in 4 minute, acest echipaj blocand circulatia si dispunand evacuarea.

Aceasta a durat mult din cauza clientilor care nu doreau sa plece din centrul comercial. In mall-ul din sectorul 3 al Capitalei se aflau 1000-1200 de persoane a mai precizat Ghebaur.