Doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite grav, luni seara, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal pe un drum din judetul Arad, din primele date reiesind ca unul dintre soferi a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, anunta News.ro.

Accidentul a avut loc pe drumul dintre Arad si Ineu, la intrarea in localitatea Sicula, unde doua autoturisme care circulau din sensuri opuse s-au ciocnit frontal. Intr-una dintre masini se aflau patru persoane, iar in cea de-a doua, trei persoane, martorii aflati in trafic sunand la 112.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad, George Plesca, cele patru persoane aflate intr-unul dintre autoturisme au ramas incarcerate. Doua dintre acestea au fost gasite decedate de catre pompieri, iar celelalte doua erau inconstiente. Persoanele ranite au fost scoase din autovehicul si preluate de ambulante, urmand sa fie duse la spital.

Cele trei persoane din cel de-al doilea autoturism au fost, de asemenea, ranite, una fiind inconstienta. Ceilalti doi raniti au multiple leziuni si fracturi.

In prezent, politistii fac cercetari la fata locului, din primele date rezultand ca unul dintre soferi a pierdut controlul volanului si a intrat pe contransens.