Dragnea si Iohannis pot gasi rapid solutia potrivita daca vorbesc intre ei, a scris vineri dimineata pe Facebook liderul PMP, Traian Basescu, care ii recomanda presedintelui PSD sa se trezeasca din "betia puterii".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Ramas singur jucator pe terenul politicii romanesti, teren de pe care si-a eliminat inclusiv propriul partid, i-a mai ramas doar sa faca o propunere potrivita pentru functia de Prim-ministru. Si Dragnea a desemnat un functionar exceptional, dar nepotrivit pentru aceasta functie", considera fostul presedinte.

Basescu spune ca Dragnea a propus un "functionar exceptional, dar nepotrivit pentru aceasta functie", "iar explicatiile pe care, acum, le da Dragnea la televizor nu vor face nici cat o ceapa degerata in fata aliatilor", asa ca trebuie sa-l ajute pe Iohannis facand o noua propunere.

"Dragnea, fara vorbe grele, fara suparare, eu doar mi-am facut datoria de a sanctiona o greseala a puterii. Sau tu nu accepti ideea de opozitie si crezi ca esti, tu personal, singurul detinator al solutiilor corecte? Iti recomand sa te trezesti din betia puterii", incheie mesajul de pagina sa de Facebook Basescu.