O persoana a murit si doua au fost ranite, vineri dimineata, in urma unui accident produs pe Autostrada Soarelui, in care au fost implicate trei autovehicule - doua autoturisme si o autoutilitara care imprastia material antiderapant, informeaza News.ro.

UPDATE 12.15 Traficul rutier a fost reluat, in jurul orei 11,30, pe autostrada A2, pe sensul de mers spre Constanta, dupa ce a fost blocat vineri dimineata circa trei ore

UPDATE 10.33 Una dintre cele trei persoane ranite a murit. Potrivit echipajelor medicale care au intervenit la locul accidentului, persoana ranita mai grav in accidentul de pe A2 a intrat in stop cardio-respirator si a murit. La aceasta ora, traficul este in continuare oprit pe Autostrada Soarelui, din cauza acestui accident, fiind deviat pe ruta DN3A Lehliu-Gara - Drajna.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca, vineri dimineata, traficul rutier este oprit pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucuresti - Constanta, pe tronsonul Lehliu-Gara - Drajna, la kilometrul 82, din cauza unui accident.

Comisarul-sef Paul Ulieru de la Centrul Infotrafic a declarat pentru ca un autoturism a lovit o autoutilitara care circula pe banda de urgenta si imprastia material antideranpant, avand in functiune semnalele luminoase.

Ulterior, autoturismul respectiv a fost acrosat de o alta masina. In urma impactului, trei persoane au fost ranite.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Calarasi, Stefan Ovidiu Tataranu, a declarat ca una dintre persoanele ranite a ramas incarcerata, fiind scoasa din masina de catre pompieri. Aceasta este inconstienta.

In zona producerii accidentului este ceata, vizibilitatea fiind de aproximativ 100 de metri.