Corpul de control al premierului se afla, luni, in inspectie la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca, urmare a unei actiuni de control declansate in urma cu o saptamana, anunta News.ro.

"Incepand cu data de 19.12.2016, Corpul de control al primului-ministru efectueaza o inspectie la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca in cadrul unei actiuni de control declansate pe data de 12.12.2016", anunta Corpul de control al premierului pe pagina de Facebook.

Conform sursei citate, actiunea de control vizeaza, in principal, modul de organizare si functionare a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca, precum si orice alte aspecte considerate relevante de catre echipa de control, iar perioada supusa controlului este 1 ianuarie 2014 - prezent.

UPDATE: Conducerea SCJU Cluj spune ca verificarile Corpului de control al premierului vizeaza procedurile aplicate pacientilor cu politraumatisme

Conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Cluj-Napoca spune ca verificarile Corpului de control al premierului vizeaza procedurile medicale aplicate in cazul pacientilor cu politraumatisme.

"Este control, intr-adevar. Tematica verificarilor este legata de functionarea politraumei in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj. Este vorba despre o chestiune medicala. Se verifica modul in care este abordat pacientul diagnosticat cu politrauma, adica este victima fizica a unui accident si are mai mult de doua organe afectate. Practic, verificarile vizeaza modul de functionare a acestor abordari ale pacientului cu politrauma", a declarat Monica Costin, directorul de ingrijiri medicale al unitatii medicale.

La ora transmiterii acestei stiri, verificarile Corpului de Control sunt in desfasurare.